FLAM DE PA SEC
INGREDIENTS
Els bàsics:
Pa sec i dur com una pedra...
Ous
Llet
Tonyina
Pebre (i sal?)
Els optatius:
Olives (millor verdes)
Qualsevol verdura (millor que estigui cuita)
Posem el pa en remull amb la llet una estoneta.
Escorrem bé el pa amb les mans per treure-li l'excés de llet i l'esmicolem tot el que puguem.
Hi afegim la resta d'ingredients i barrejem bé.
Ho posem tot en uns motllos que ens agradin (millor passar-hi primer una mica de greix per què després es puguin buidar millor, mantega, margarina, oli...) i al bany maria (dins una safata amb aigua) tot al forn a uns 180º un mínim de 30 minuts.
Quan estigui una mica fred ja ho podem treure i llestos!!
TRUITA DE PA
INGREDIENTS
Pa sec
Ous
All
Pebre
Estragó
Oli
Posem els alls a fregir-se una mica en oli i hi afegim el pa tallat a daus.
Deixem que es faci una miqueta i després fem com una truita normal. Hi afegim l'ou batut amb el pebre i l'estragó.
Ai que difícil!!!! Això és autèntic Fast Food!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada